Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
Včera jsem koupila tempeh a byl asi plesnivý, protože měl na sobě černé fleky. Tak jsem si opět na Vás vzpomněla a docela vážně uvažuji o dokoupení sady na tempeh. S manželem uvažujeme, že si od Vás necháme nainstalovat upgradovaný program, že by to ušetřilo spoustu mačkání knoflíků atd.
Když to shrnu, jsem za pekárničku moc ráda a hlavně vám chci poděkovat, že se snažíte ji stále vylepšovat, a to nejen pekárnu, ale že i předáváte spoustu jiných užitečných informacích a rad, prostě jste skvělí!
Jitka J. s rodinou
13.7.2014 14:21
Dobrý večer, chtěla jsem si koupit pekárnu a ne přístroj na vaření z mouky. Vaše reklama na internetu je naprosto klamavá. Na videu s nerez nádobou a pokličkami má chléb ve finále hnědou barvu. Já mám pouze uvařenou mouku. Že se nedá v nerez nádobě chleba péct, ale pouze vařit, člověk zjistí, až si vše koupí. Pokud má být chléb upečený podle návodu tehdy, když v těstě přesáhne teplota 93°, je to naprostý nesmysl. To je tak sotva uvařený. A.U.
ODPOVĚĎ: Díky za hezký dopis, ale nevím, jestli se tím ptáte, nebo mi chcete vysvětlit Vaše nové teorie. Fyzika totiž říká, že dokud se z chleba nevypaří voda (a té je tam požehnaně), nemůžete přesáhnout 100°C! Ač nesouhlasíte, držíte dle hodnocení zákazníků nejdokonalejší pekárnu t.č. na světě, která byla po 20 let vyvíjena právě v Čechách. A pokud mi ukážete, nebo dokonce uděláte chleba, který je lepší, než udělám v této pekárně, dostanete odměnu 10.000 Kč. Dobrá nabídka? O.R.
Víte co, jste tak drzý, že pekárnu vrátím. Vaše teorie o tom, že chleba nepotřebuje kůrku, jsou naprosto scestné...! A.U.
Zde si paní dovolím poopravit, protože kůrku si lze vyladit pro věk a činnost každého jedince samostatně a to 3-stupňovým pečením. V každém případě se jedná o názorný příklad, jak „ztuhle“ vypadají orgány i myšlení člověka, který silné vypečené kůrky zbožňuje! O.R. 13.7.2014 14:41
Preji hezky vikend. Michal M.
3.5.2014 11:49
včera nám dorazila pekárnička Sana, naše první. Jejím vzhledem „naživo“ jsem byla mile překvapena. Ačkoli už byl poměrně pokročilý čas, nedalo mi to, abych ji nevyzkoušela. Ovládání a nastavení je opravdu příjemné a jednoduché. Nadšeně jsme čekali až do půlnoci, kdy měl být náš první celožitný chlebík upečený. Pekárnička si hezky předla, žádné šoky z pípání. Kolem půlnoci jsem formu s chlebem vyjmula a šla spát. Ráno jsem nedočkavě vyklepla chleba, zvážila ho, abych měla představu a pak dychtivě zakrojila. Na premiérový kousek vypadal celkem dobře a k jídlu byl také. Je mi jasné, že to chce čas a zkušenosti, než to člověku přejde do krve. K pekárně jsem si objednala i kuchařku. Ale přiznám se, jak jsem z pekárny nadšená, kuchařka mě zklamala. Chybí mi v ní podrobnější popis, jak nakládat s kváskem po vytažení z lednice (mám ho z kváskové mapy). Pokud jsem neměla pekárnu, připravila jsem si ho rozmícháním v misce spolu s vodou a moukou a pod fólií nechala asi 12 hodin kynout. V kuchařce jsem se nikde nedočetla, jak tuto proceduru provést pomocí pekárny. Také mi v ní chybí návod a popis nastavení pekárny na větší chléb. Nádoba je na maximum 1, 7 kg, ale návody máte jen na chleby s nižší gramáží. Já potřebuji na víkend na chatu upéct pořádného macka. Mohla bych poprosit o sdělení těchto informací? Předem moc děkuji za pomoc. Věra
10.4.2014 20:51
A skutečně chybí informace k nastavení? Na str. 13 dole nebo 9 máte barevný rámeček, kdy je chleba hotový bez ohledu na jeho velikost - vše zůstává stejné, až na délku pečení. Tu doladíme teploměrem (stačí jednou a pak čas, kdy nejnižší možná teplota dosáhne středu nebo pod hořejší povrch chleba) a čas natrvalo nastavíme do programu.
Pokud se Vám tedy kvásek nepovedl, a to Vám skutečně zaručit nedokážeme, můžete navštívit náš kurz. Tam Vám garantujeme, že se naučíte nejen vše správně, ale také jak připravit nejlepší chléb pro děti, pro fyzicky pracující, sportovce (a to dokonce pro sprintery, vytrvalce či zápasníky) nebo také pro různé nemoci. Ano, to vše zde vyučujeme. Jediné, co kuchařka neřeší je rychlost přípravy - zda budete kvásek, stejně jako chleba, připravovat několik hodin nebo minut. Jak tedy připravit chleba i kvásek za 7 minut bez ztráty kvality, to je překvapení na našich kurzech!
12.4.2014 13:23
14.4.2014 15:27