Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
4.9.2014 14:06
1. pro začátečníky - přednastavené programy, jako u běžných pekáren, pak by tato pekárna neodradila začátečníky
2. stávající přednastavené programy, které je možné upravovat
3. absolutní volnost ve vlastním programu. Navolení různých činností (předehřev, hnětení, kynutí, pečení, hnětení + pečení,...) v libovolném pořadí a množství a ke každé činnosi rychlost hnětení, čas a teplptu a také možnost vložit zvukového signálu za různé činnosti, aby člověk nemusel sledovat hodiny a nic nezmeškal, když má třeba přidávat další suroviny
4. x vlastních programů (určitě více než 7, klidně 99), které si uložím po proběhnutí jakéhokoliv programu, který zkončí.
Takto navžená pekárna by byla naprosto úžasný pomocník v kuchyni pro pokročilé, začínající i líné kuchaře. Je mi jasné, že toto naprogramování není jednoduché, ale vím, že není nemožné.
24.9.2014 23:15
Je tato verze již v prodeji nebo kdy bude? A verzi III pak jen dokoupím program? Super.
25.9.2014 15:00
Ještě bych připojil vlastní zkušenost se zakládáním kvásku. Na poli utrhnout pár klasů, vložit do trochu vody a nechat den stát. Vodu slít do žitné mouky a kvásek se mi vždy chytnul. Jen je třeba před pečením jej alespoň 4 dny dokrmovat. Doporučuji začít péci menší chleba, protože kvásek je tak živý, že mi těsto přeteklo do pekárny. 26.8.2014 16:53
Mlýnek jsem zatím nevyzkoušela, ale nesmírně se na něj a na čerstvou mouku těším.
Krásný zbytek dne a ještě jednou děkuji. Miluš z Lipůvky
25.7.2014 13:21