Vaše názory

Přidat komentář
Jana Dobrý den, přemýšlím o koupi mlýnku na obilí, kde pak seženu kvalitní obilí?
Děkuji.
19.12.2014 20:57
Reiss Určitě žádejte ceníky od Probia a Countrylife. Výhodou je, hlavně u Probia, že můžete zakoupit obiloviny v 5, 10 i 25 kg balení a cenově se dostanete mnohem níže, než v klasickém 1kg balení. Celá zrna se prakticky nekazí. 22.12.2014 23:13
Odpovědět
Michaela Dobrý den, chci se jen ujistit, zda hlavní náplní kurzu je i samotná příprava a pečení chleba. Můj muž si chce především vyzkoušet, jak se to dělá. To je to, proč mu chci ten kurz dát jako dárek k narozeninám. Teorie je samozřejmě důležitá, ale nevíme, zda vůbec ten chleba na kurzu ochutnáme. Také bych nerada, abychom jen seděli 6 hodin v lavici. Díky a mějte se pěkně. MČ 18.11.2014 12:01
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za dotaz, ale zde se určitě nudit nebudete. Nejenže si zde všechny kváskové výtvory (koláče, mazance, pšeničné i žitné chleby) prohlédnete, ale také je budete po celý den ochutnávat, očichávat, prohlížet i osahávat, abyste dostali představu do všech smyslů. Pak teprve máte šanci udělat kvalitní chleba pro kohokoliv (pro děti, pro dospělé, pro sportovce apod.)za pár minut a za pár korun… 18.11.2014 12:05
Odpovědět
Hanka Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda u Vašich pekáren je i program Dort, nikde jsem to nanašla, tak proto se ptám. Za odpověď Vám děkuji a přeji hezký den, s pozdravem Hanka 21.10.2014 16:50
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za dotaz a myslíme si, že takovéto recepty jsou podobné jiným (např. těsto, kvašení apod.)s tím, že si příslušné programy přenastavíte. V této nové verzi jsou všechny programy přednastavené i nastavitelné zároveň. Zatím nám není známo, že by v pekárně Sana nějaký recept nešel vytvořit. Pokud by se to ale přece jen stalo, pak nám dejte vědět a my jej do programu doplníme. 22.10.2014 19:55
Odpovědět
Mirka Dobrý den, o víkendu jsem byla u vás na kurzu výroby tempehu. Kurz byl velmi zajímavý a litovala jsem, že jsem nemohla zůstat až do konce. Zasílám fotky svého prvního tempehu z hrachu. Krásně se povedl a byl moc dobrý přesto, co vše jsem se na kurzu dozvěděla o tom, kolik nástrah na nás při jeho výrobě čeká. Děkuji za vše a ještě bych se chtěla přihlásit na kurz pečení chleba a kváskových specialit. 21.10.2014 09:27
Reiss Děkujeme za chválu i krásné fotografie zdařilých děl a to už tak krátce po kurzu. (Kdo by chtěl tyto fotografie sdílet s námi, pošlete nám mail, na který zešleme poslední interntový zpravoaj se zmíněnými fotografiemi i s dalšími zajímavými informacemi.) 22.10.2014 20:04
Odpovědět
Simona Dobrý den, dostala jsem informaci, že příslušenství k pekárně Sana pasuje i k pekárně Eta duplica vital plus. Je to pravda?
Dlouhou dobu jsem pekárnu odmítala pro teflonovou pečící nádobu, micméně jsem jí dostala jako dárek, tak hledám možnosti.
Děkuji Simona
22.9.2014 14:02
SANAPEKARNA Ano, v E-shopu můžete do modelu Duplica Vital použít prakticky všechno. Pro pečení v nerezu je dělaný jen program č.1, ale stupeň pečení musí být nastaven na "teplotu LL".
Pokud byste chtěla mít stejné programy jako v pekárně SANA, můžete dokoupit i samostatný programátor. Pak budete mít i všechny výhody nového výrobku. A jaké přinesla Sana výhody?
• POPRVÉ je nastavení všech programů bez omezení
• POPRVÉ možno v této pekárně péci malé i velké chleby (0,5 až 1,7 kg)
• POPRVÉ jsou zde nejpoužívanější programy duplikované
• POPRVÉ jsou hodnoty teplot číselné!
• POPRVÉ zde nechybí teploty mezi kvašením a pečením (tj. pásmo cca od 40 do 170°C)
• POPRVÉ je tak možné využívat moderní nízkoteplotní pečení a vaření, pasterizaci ap.
• POPRVÉ je zde digitální termostat pro různá kvašení - s vysokou citlivostí po 1°C !
• POZOR! Je již konečně programovatelná a v budoucnu lze dokupit pouze program.
22.9.2014 14:32
Odpovědět
Celkem 149 záznamů