Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
Nyní jsem tedy ji šel koupit a narazil jsem na tyto dvě recenze na Heuréce:
1) https://domaci-pekarny.heureka.cz/sana-sbm-standard/recenze/?review=5240016#u5240016
2) https://domaci-pekarny.heureka.cz/sana-sbm-standard/recenze/?review=4161289#u4161289
ta druhá je dosti negativní. Nicméně jsou z roku 2014-15.
Prosím o Vaše vyjádření k negativním bodům, zda byly od té doby vyřešeny a zda opravdu chléb spíše vaří než peče? ;-) Jistě mnoho dalších lidí hledá na Heuréce a napadnou je podobné otázky.
Zdraví
Oldřich z Vysočiny 22.3.2020 20:21
Jestli budete mít zájem dozvědět se více, zavolejte. Telefon najdete na: www.minipekarny.cz
Pojďme na první odkaz. Ne každý dokáže využít naší pekárnu naplno a dobře. Někteří návody nečtou, jiní vše dobře nepochopí a jiní zase nemají štěstí, ale kurzy už dnes nefrčí. Dneska je už naše pekárna o mnoho dál a na kurzech dokonce ukazujeme, jak lze v naší pekárně připravit chleba asi za 5 až 10 minut a to i s kváskem naráz. A ani zde jsme se nezastavili, protože souběžně s tím jsme ohlásili světu, že již v naší malé pekárničce připravujeme chleby 3 generace - tj. o 2 kvalitativní třídy výše, než se prodávají v bio prodejnách. A kdo to hodnotí? Jste to vy zákazníci na našich kurzech.
A co se týče druhého odkazu, tak tu paní známe jako závistivou konkurentku, která se nedokáže smířit s tím, že někdo může být dál než ona a tak lže a plive, kudy chodí. Dokonce nám na vyzvání pekárnu už nikdy nevrátila, a proto jsme ji poslali jedno rčení: Víte, jak zjistíte, že máte nejlepší výrobek? Když ho od vás kupují i největší nepřátelé! A tu její lež najdete např. v tvrzení, že pekárna neumí chleba dopékat a současně přiznává, že jde nastavit po 1 stupni od 20°C až do 230°C. Není to naopak nádhera? Nebo znáte jinou pekárnu, která by to uměla?
A mám ještě jednu poznámku. Spousta lidí se dívá na různé testy hodnocení, aby věděla, jaký výrobek je nejlepší. My jsme ale zjistili, že když nezaplatíte, tak se neumístíte nebo se vůbec do „oficiálních“ testů nedostanete! Proto nejlepší výrobky mohou být právě ty, které v testu vůbec nejsou!
24.3.2020 20:23
Kde máte 10.000 positivních hodnocení? ;-)
Já mám snad už jen jeden dotaz a to, zda lze ve Vaší pekárně upéct i chleba s mírně tvrdší kůrkou či zda to možné není a ani to nedoporučujete?
A co se týče kurzů, tak video kurzy nemáte? Doba je teď taková, že se potkaváme jen přes počítač... má to své plusy a mínusy.
Zdraví Oldřich 6.4.2020 18:58
Protože mě nebaví každé dva roky kupovat novou teflonovou pečící nádobu do mojí pekárny Bielmeier, rozhodla jsem se investovat do nerezové nádoby Sana, která je kompatibilní s mojí pekárnou. Stála víc, jak celá pekárna. Nejsem žádný začátečník a peču opravdu často, ale bohužel nerezová nádoba v jiné pekárně než je Sana nefunguje. Všechny pokusy skončily přilepeným chlebem ke stěnám nádoby a ve finále hromadou drobků místo bochníku chleba. Ani zapaření chleba pod pokličkou, ani speciální podběráky na uvolnění chleba od nádoby nepomohly. Nádobu tedy používám jen na hnětení těsta na knedlíky, ale na chleba musím používat dál teflonovou. Opět mi teflonová nádoba odešla a potřebuji novou. Je vaše teflonová nádoba kompatibilní s mojí pekárnou? Je kvalitní, nebo ji po dvou letech budu zase muset koupit novou? Děkuji za odpověď. 7.2.2020 18:21
10.1.2020 23:33
Dekuji 6.1.2020 21:36