Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
1.) 2 misky do pekárny jdou umístit úplně přesně a je možné je dokoupit-viz návod.
2.) Elektřiny se bát nemusíte, protože pekárna má tak malou spotřebu, že to ani nepoznáte! Na velký chleba spotřebujete jen 2Kč a na ohřívání sýrů, amasaké apod. se vejdete do 1 Kč.
3.) A také nezapomínejte, že dobrý chleba musí vyjít pouze z mouky a vody - i kvásek je jen nakvašená mouka s vodou. Chuť dělá hlavně koření a konzistenci "pekařskost" mouky, druh obilí a způsob pečení. Kdo ještě u nás nebyl na kurzu, pro toho jsou obvykle takové informace tabu. 16.1.2019 15:42
1. poprvy jsem mlel na vlastnim mlynku,
2. delal jsem mensi chleba 300gr vody/420gr mouky
3. pouzil jsem tvuj trik a sice ze jsem uterku polozil po upeceni pod parní poklicku
4. i kdyz jsem mel obavy, prekvapilo mne, ze i napoprve mne chleba vypadnul z nereznadoby uplne sam
5. myslim ze chleba ma celkem dobrou konzistenci....
6. stred se po promacknuti vraci zpatky tak jak si rikal ze by mel
7. chutove mne take prijemne prekvapil
8. Takze spokojenost a nevim, proc si tu lide porad stezuji, ze nemohou udělat dobry chleb nebo ze nejde z nereznadoby ven.
8.12.2018 20:33
Inak už so skušala upiecť prvý chlebík, zatiaľ z priemyselneho droždia, ale aj tak bol výborny.
Kurzy pečenia, asi na Slovensku neusporiadavate však?
ĎaKujem krásne a teším sa na každodenné využívanie pekárničky :-) 5.12.2018 07:54