Vaše názory

Přidat komentář
Tereza Dobry den, chtela bych vas poprosit o radu ohledne kurky. Nedari se mi podle prilozene knizky a doporucenych postupu docilit zlatave kurky.
Dekuji
6.1.2020 21:36
Ota a Petra Reissovi Pokud byste chtěla péci na vysokou teplotu "nezdravé" zlatavé kůrky, pak jedině v teflonové nádobě bez parních skleněných pokliček. Nerezová nádoba, parní pokličky a přednastavené nízkoteplotní pečení (tj.130-150°C namísto cca 200°C) je výhradně pro zdravé pečení. Případně se ještě ozvěte: www.minipekarny.cz 8.1.2020 11:20
Odpovědět
Igor Jermolajev trikrat do tydne 29.10.2019 08:31
Odpovědět
Dana Zdravím, pekárnu bych už nekoupila, přes veškerou snahu se mi chleba nikdy nevyklopil a k jídlu také nebyl. Nakonec jsem jí vrátila a zakoupila jinou a jsem spokojená. Podotýkám, že to nebyla moje první pekárna. Komunikovala jsem s pane Reisem, dodržovala všechna doporučení, ale výsledek žádný. 13.10.2019 21:19
Odpovědět
Simona Dobrý deň.
Haladala som kvások na kvaskovej mape a adresa na mieste Lab nieje aktívna. Len pre info.
29.9.2019 19:17
Ota a Petra Reissovi Jestli už stránky nefungují a jste z Čech, zavolejte na 608361678. 30.9.2019 18:20
Odpovědět
Bára Dobrý den,
Peču chléb ve vaší pekárně, ale moc se drobí. Nevíte proč?
Děkuji
6.8.2019 14:40
Ota a Petra Reissovi Tak to raději zavolejte. Níže je číslo. Zdraví Reissovi 6.8.2019 14:49
Odpovědět
Celkem 150 záznamů