Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
Dlouhou dobu jsem pekárnu odmítala pro teflonovou pečící nádobu, micméně jsem jí dostala jako dárek, tak hledám možnosti.
Děkuji Simona 22.9.2014 14:02
Pokud byste chtěla mít stejné programy jako v pekárně SANA, můžete dokoupit i samostatný programátor. Pak budete mít i všechny výhody nového výrobku. A jaké přinesla Sana výhody?
• POPRVÉ je nastavení všech programů bez omezení
• POPRVÉ možno v této pekárně péci malé i velké chleby (0,5 až 1,7 kg)
• POPRVÉ jsou zde nejpoužívanější programy duplikované
• POPRVÉ jsou hodnoty teplot číselné!
• POPRVÉ zde nechybí teploty mezi kvašením a pečením (tj. pásmo cca od 40 do 170°C)
• POPRVÉ je tak možné využívat moderní nízkoteplotní pečení a vaření, pasterizaci ap.
• POPRVÉ je zde digitální termostat pro různá kvašení - s vysokou citlivostí po 1°C !
• POZOR! Je již konečně programovatelná a v budoucnu lze dokupit pouze program.
22.9.2014 14:32
4.9.2014 14:06
1. pro začátečníky - přednastavené programy, jako u běžných pekáren, pak by tato pekárna neodradila začátečníky
2. stávající přednastavené programy, které je možné upravovat
3. absolutní volnost ve vlastním programu. Navolení různých činností (předehřev, hnětení, kynutí, pečení, hnětení + pečení,...) v libovolném pořadí a množství a ke každé činnosi rychlost hnětení, čas a teplptu a také možnost vložit zvukového signálu za různé činnosti, aby člověk nemusel sledovat hodiny a nic nezmeškal, když má třeba přidávat další suroviny
4. x vlastních programů (určitě více než 7, klidně 99), které si uložím po proběhnutí jakéhokoliv programu, který zkončí.
Takto navžená pekárna by byla naprosto úžasný pomocník v kuchyni pro pokročilé, začínající i líné kuchaře. Je mi jasné, že toto naprogramování není jednoduché, ale vím, že není nemožné.
24.9.2014 23:15
Je tato verze již v prodeji nebo kdy bude? A verzi III pak jen dokoupím program? Super.
25.9.2014 15:00
Ještě bych připojil vlastní zkušenost se zakládáním kvásku. Na poli utrhnout pár klasů, vložit do trochu vody a nechat den stát. Vodu slít do žitné mouky a kvásek se mi vždy chytnul. Jen je třeba před pečením jej alespoň 4 dny dokrmovat. Doporučuji začít péci menší chleba, protože kvásek je tak živý, že mi těsto přeteklo do pekárny. 26.8.2014 16:53