Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
28.4.2016 11:31
9.5.2016 07:26
v pátek jsem obdržela od Vás pekárnu Sana s programem č.III. Upekla jsem celožitný kváskový chleba, povedl se výborně, krásně nakynul, je vláčný, vyklápění z nerezové formy - geniálně jednoduché. Dále jsem dělala jogurt, naskládala jsem do pekárny na drátěnou mřížku 8 skleniček - jogurt se povedl výborně. Pak jsem zkoušela zapékat rýžový nákyp ve dvou keramických zapékacích miskách, zavěšených ve stojánku na bagety, rýže se upekla do zlatova, nepřipálila se. Dále jsem dělala amasaké, výborné - funkce ruční míchání můžou závidět všechny ostatní pekárny. Jsem touto pekárnou (vlastně dvěma) nadšená, mám je už obě naprogramované a už se těším, jak všechno vyzkouším. Moc děkuji za geniální vynález.
Alena 13.2.2016 17:06
9.2.2016 20:06
2.2.2016 09:22
chci se zeptat, při výrobě amasaké, můžu nechat jako ukončení procesu, na 90 °C zahřát a míchat v pekárně? Zvládne se amasaké nepřipálit a při jaké rychlosti míchání? Pokud ano, nebylo by dobré - do budoucna do programu 6 a 7 naprogramovat jako třetí krok i míchání?
děkuji za odpověď
Alena 2.2.2016 06:14