Vaše názory

Přidat komentář
Jitka Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá v pekárně udělat pouze těsto.
Děkuji.
14.8.2016 11:09
Ota a Petra Reissovi Hravě! V programu 1,2,3 nebo 6 či 7. Případně zavolejte a nastavíme. Tel.608361678 15.8.2016 13:30
Odpovědět
Petr Vážení, děkuji velice za pekárnu Sana, ze které jsem velice nadšený. Měl jsem už několik pekáren, ale musím říci, že tato se vám velice povedla - je to pro mne skutečný Mercedes mezi pekárnami! 10.8.2016 15:42
Odpovědět
Jana Režná Dobrý den, mám pekárnu Sana a jsem s ní velmi spokojená, jen bych ráda místo teflonové nerezovou nádobu, lze ji dokoupit? V e-shopu jsem viděla samostatně pouze teflonovou. Děkuji. 4.7.2016 17:39
Ota a Petra Reissovi Určitě, rád Vám zavolám a sdělím, co vše nového můžete již dnes k naší pekárničce mít: 608361678
6.7.2016 16:32
Odpovědět
Martin Elčkner Dobrý den, bylo by možné zaslat mi návod na mailovou adresu? předem děkuji Martin
30.6.2016 11:36
SanaPekarna Jasně, pište na reiss@tiscali.cz 1.7.2016 10:15
Odpovědět
Sandra Dobrý den prosím Vás poradíte mi jak chléb z pekárny vyklepnout,vůbec mi to nejde. Zkoušela jsem program 1 i 2 a suroviny jsem vážila přesně podle návodu. Děkuji za odpověď 12.6.2016 12:10
Ota a Petra Reissovi Protože neradi čteme návody, jsou tyto otázky časté. Proto jsme podobné odpovědi psali v návodu do červených rámečků. Např. nastavení programu č. 1, s parní úspornou pokličkou, je cca pro 1,5kg chleba (str. 10). Menší chleby musí mít úměrně nižší teplotu a/nebo čas (str. 14 nebo 18 též červeně). Zde je také psáno, že přesné vyladění provedete tak, že po dopečení musí být ve střední části chleba alespoň 95°C. Toto měření děláte jen u prvních chlebů nebo při změně jeho velikosti. Případně pošlete telefon na reiss@tiscali.cz a my Vás zavoláme. 13.6.2016 13:24
Sandra Dobrý den byla bych ráda pokud zavoláte,děkuji 724304218 13.6.2016 13:49
Odpovědět
Celkem 150 záznamů