Vaše názory

Přidat komentář
lin Dobrý den, už několik dní uvažuji o koupi této pekárny a jak tak pročítám diskuze, zjistila jsem, že je výrobek české výroby. Snad jsem tedy správně pochopila, že opravdu. Mám od Sany již juicer (šnekový)..skvělý.. Nevím, jak jsem přišla na to, že je amerického původu, asi podle youtube, kde je videí víc v angličtině, než v češtině. Pokud tedy ano, o to více mě těší, že se v Čechách ještě stále vyrábějí tak úžasné věci, které jsou konkurenceschopné ve světě. Doufám, že tak úžasná je i pekárna..
PS: Zkoušeli jste někdy v pekárně chléb z banánové mouky? Kromě základního návodu, je dispozici i kuchařka?
S pozdravem lin
9.11.2016 16:06
Ota a Petra Reissovi Děkuji za uznání. Sana je skutečně naše značka a vyvíjíme ji doma na koleně. A protože ještě žádná zahraniční firma, která vyrábí domácí pekárny, se nezabývá kváskovým pečením, asi nenajdete ani výrobek, který by to zvládl. Kuchařka je zatím jen jedna, ale pokud byste chtěla péci i jiné chleby, než jsou v naší kuchařce, určitě to zvládne. My ale přípravu potravin z extrémních (tj. z tropických, umělých, překořeněných ap.) produktů nedoporučujeme. Nezapomínejte na to, že nejzdravější chleba je pouze z mouky a vody. Vše ostatní je jen pro naši chuť a oči. 10.11.2016 14:05
lin Děkuji za odpověď. Ani jsem na ni nečekala a k odšťavňovači zítra přibude i další český výrobek, pekárna :-). Už se těším. Samozřejmě, že na kváskový chléb se chystám. Nemyslela jsem tím, že bych tam vysypala nějaký polotovar. Snad to při všem vzdělání:) zvládnu.
PS: opravdu mám velkou radost, že tak kvalitní výrobky jsou české..
10.11.2016 15:12
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za takové hodnocení, ale i vzdělaní se na úspěšných začátcích zapotí. Pokud byste chtěla umět vše dobře a rychle,pak 25.11. bude ještě jeden ukázkový kurz - viz záložka KURZY. 10.11.2016 18:54
Odpovědět
Vláďa Vážený pane Reiss, celkem jsem vyrobil tři chleby. Jsou velmi chutné a příbuzní je velice obdivují, což mne povzbuzuje v další činnosti. Pochopil jsem vaše „algoritmy“ a ještě jednou děkuji za Vaši telefonickou radu. Rozklikněte odkaz a fotky se objeví. S pozdravem Vladimír. https://goo.gl/photos/ZSC3rtxFTCbhCKib8 7.11.2016 19:35
Ota a Petra Reissovi Děkuji za pochvalu, toto je pro nás opravdu vysoké ocenění. A to si představte, že je to jen první krok. Na našich kurzech budete moci ještě udělat minimálně tři kvalitativní kroky. Co asi budou Vaši příbuzní říkat pak… Reiss 7.11.2016 19:37
Odpovědět
Eva Dobrý den, můžete mi poradit, kde sehnat bezlepkový kvásek ? Děkuji Eva 3.11.2016 16:50
Ota a Petra Reissovi Výrobu kvásku učíme na kurzech. Jde sice o lepkový, ale je to základ i pro výrobu bezlepkových kvásků, chlebů a těst. Jde o úplně nové učení a myslím, že budete potřebovat i praxi pro výrobu bezlepkových směsí, abyste je nemusela kupovat v pochybné kvalitě s pochybnými kypřidly a ještě velmi draze. 7.11.2016 18:37
Odpovědět
Vendula Zdravim z Rigy. Vcera jsem v Saně upekla muj druhy chleba! Tesi me, ze vim, co v nem je a ze jsem si ho s pomoci pekarny pripravila sama. Zatim jsem se nedopatrala, zda je mozne zde nekde koupit obili pekarske kvality. Zatim mam zasobu z Cech.

5.9.2016 12:50
Odpovědět
Hanka Dobrý den, také se musím přidat ke spokojeným zákazníkům. Vlastním už 2 vaše pekárničky Sana a jsem s nimi velice spokojená - peču kváskové chleby každý den, abychom stihli i nízkoteplotní vaření nebo vyrábět i ty sýry, nebo jogurty. Je to prostě bezva vynález a už si to bez nich ani nedokážu představit. Děkuji Hanka 24.8.2016 13:47
Odpovědět
Celkem 150 záznamů