Vaše názory

Přidat komentář
Vladimír Klíma 1x týdně 31.12.2016 15:08
Odpovědět
Vladimír Pospíšil Dobrý den,Pekárna Sana a Eta Duplica Vital vypadají stejně.Jaký je mezi nimi rozdíl? Dále mně zajímá co je to ta
multifunkční pekárnička v ceně 10 tisíc jak se o ní píše v diskusi.Děkuji za odpověď.
9.12.2016 09:17
Reiss Sana je programově asi o 8 let vývoje novější!
Jinak Sana je ve 3 verzích a čtvrtá (profi), o které píšete, je jen na zakázku. Přibude na ní vstup USB pro připojení profi-teploměru, který umí přesně kontrolovat a řídit teploty v pekárně. Je určená pro ty, kdo si chtějí vyrábět sýry tempeh, nato nebo jogurty pravidelně a pohodlně. Zde je popis: www.minipekarny.cz (záložka teploměry).
12.12.2016 10:49
Odpovědět
Lucie Dobrý den, jaké jsou prosím zkušenosti s pečením bezlepkového chleba a pečiva v domácí pekárně Sana? 2.12.2016 11:52
Ota a Petra Reissovi Minimálně můžeme říci, že neznáme recept, který by v této pekárničce nešel nastavit. Takže není problém péci i bezlepkové chleby a pečivo a u nás dokonce i v bio kvalitě, kterou jsme poprvé představili tisku asi před rokem. Problém bude spíše se znalostí přírodního lepkového i bezlepkového pečení, zavádění kvásku apod. A na to děláme alespoň jednodenní kurzy. 2.12.2016 15:00
Odpovědět
Hanka Dobry den, dostanu nejaky certifikat ci jiny papir nebo alespon potvrzeni, ze jsem kurz absolvovala? 17.11.2016 13:16
Ota a Petra Reissovi Zde je odpověď snadná. Dáme Vám potvrzení, jaké si prakticky budete přát. Nemáme ale oficiální razítka, která dokladují absolvování "oficiálních škol a kurzů", protože takové zatím neznáme - tedy nevíme, že by alespoň v Evropě existovaly. O to více Vás může těšit, že můžete mít potvrzení od takových učitelů, kteří postavili nové obory, jež jdou v souladu přinejmenším s našimi přírodními zákony. Především se jedná o nové vědní směry, jako je GASTROFYZIKA a GASTROMECHANIKA. Ty se přímo zabývají účinky stravy, vaření i pěstování na náš organizmus a přírodu. A jak to dokazujeme? Zatím výzvou, že dáme náš nejnovější výrobek, multifunkční pekárničku v ceně 10 tisíc tomu, kdo jako první přinese dokonalejší systém zákonů, než ty, podle kterých se řídíme my. Stejná odměna čeká i na toho, kdo by upekl "dokonalejší" chleba, který také u nás vzešel z těchto zákonů. Tak hodně štěstí ve Vašich experimentech a ve zdokonalování nových technologií pro zdraví. Reissovi 17.11.2016 13:17
Odpovědět
Vladimír Hynek Vladimír Hynek -Tempeh
Vážený pane, prosím o sdělení, kde seženu starter Tempeh pro technologii v pekárně Sana a
laskavě mi zašlete vybranou optimalizovanou recepturu včetně surovin. Jsem po těžkém infarktu myokardu a stále se rozhoduji, zda mám jít na By (Baj) pass a tudíž se Vašeho kurzu nemohu zúčastnit. Vaše filozofie a výrobky ve mne zanechávají silný relaxační pocit. S pozdravem Vladimír Hynek
Poznámka: celkem jsem ve Vašem mlýnku a ve Vaší pekárně vyrobil 15 chlebů a příbuzní a známý jásají.
14.11.2016 18:48
Ota a Petra Reissovi (Podpora) Máme k dispozici všechny kultury na naše výrobky a o aktuální ceník si napište. Jedná se hlavně o tempeh, natto koji, jogurty, kefíry a další. (Již jsme Vám jej zaslali).
Poznámka: V jednom zpravodaji jsme měli uvedený kuriozní příklad - jednalo se totiž o profesora na medicíně. Je to náš známý a nikdy neměl čas přijít na naši akci - asi by to bylo pod jeho úroveň. Měl totiž stejný problém a podstoupil stejnou operaci. Po několika měsících mi zavolal, že by se našeho kurzu přece jen zúčastnil... a víte proč? Protože se opravené cévy poškodily znovu! Proč? Neodstranil příčinu! Pokud tedy nemáte správné informace, žádný lékař ani operace Vám nepomůže, a pokud ano, pak už lékaře potřebovat nebudete...
15.11.2016 09:36
Odpovědět
Celkem 150 záznamů