Vaše názory

Přidat komentář
Gabriela Dobrý den, zkoušela jsem péct 1. chléb a přichytil se na stěny k pekárně, nešel vytáhnou. Musela jsem ho vyloženě vydlabat a zbytky odmočit a odrhnout. Nevíte čím by to mohlo být způsobeno, děkuji za radu, chuťově mi přišel dobrý. Pekla jsem na první program. 27.5.2017 18:48
Ota a Petra Reissovi Na tento problém už jsme zde několikrát odpovídali-mrkněte prosím na historii. Chyby, které se nejčastěji u pečení v nerezu dělají, jsme také v návodu dali do červených rámečků. Co ale máte u našeho výrobku navíc, je možnost zavolat a řešení máte ihned k dispozici. Pokud tedy nechcete péci v umělém teflonu nebo experimentovat, budeme ještě 24. června dělat v Praze jeden kurz. Pak můžete umět všechno hned a dobře. 29.5.2017 10:12
Marie Dobrý den,kdy budete v Praze nebo poblíž děkuji Marie 5.7.2017 07:39
Reiss Děkujeme za zájem a nezapomínejte, že tyto kurzy děláme v Evropě zatím jen my. Proto nemusíte vybírat kde se konají, ale kdy se konají. V ČR jsme prakticky vždy "za rohem". To jen v porovnání, pokud k nám letí ze Španělska nebo Německa. A abyste naše akce nepropásli (tolik jich zatím neděláme), můžete nám poslat mail na reiss@tiscali.cz 7.7.2017 14:47
Odpovědět
Marcela Dobrý den,pekárnu jsem si pořídila po velkém rozhodování,protože cena je opravdu vyšší než u většiny pekáren.Nelituji,naopak jsem strašně moc nadšená!!! Naprosto splnila i předčila moje očekávání, podle vašich rad jsem si vyrobila vlastní kvásek a chleba ze Sany je luxusní a hlavně zdravý. Fascinuje mě,jak je to snadné! Pekárna je luxusní, můj táta ji obdivoval,jak vnitřek krásně vyrobený nově,ale přitom opravitelně. Pevně věřím,že postupně proniknu do dalších tajů a hlavně možností,které pekárna nabízí.No a kvásek rozdávám na všechny strany.
18.5.2017 21:09
Ota a Petra Reissovi Děkujeme velice za takové hodnocení, ale trošku poopravíme tu vyšší cenu. Podle našeho názoru už by se totiž měla zařadit do kategorie konvektomatů, které stojí několik desítek tisíc! Takže jde o velmi levný přístroj, který nemůžeme nazvat konvektomatem, protože tento název většina lidí nezná. Jinak už dnes svede tolik receptů, že není vyjímkou, že se do průměrné domácnosti kupují i dva kusy. Škoda jen, že lidé málo čtou návody (hlavně jak péci v nerezu) a svádějí pak na výrobek, že je nedokonalý, protože chleba nelze vyklopit. Proto děláme i kurzy, kde je možno naučit se nejen dobré chleby pro "chuť", ale i pro různé nemoci, pro děti, pro odpočinek i fyzickou práci. Ano, i tak dalece jsme pokročili navzdory neslavnému průmyslu. 19.5.2017 09:29
Odpovědět
Jana Zdravím a vyrábím doma všecko, mlýnek a pekárna frčí pořád, i když mám za domem samoobsluhu. 8.5.2017 12:32
Odpovědět
Jana Kováčíková 2 - 3 krát do týdne 1.5.2017 19:40
Odpovědět
Jirka Dobrý den. Moc Vám děkuji za mimořádný kurz v Ostravě, který byl skvělý. Je až neuvěřitelné kolik věcí dokážeme ovlivnit jídlem. Také jsme zjistili, že jsme dělali hodně chyb a to nejen v pořadí ingrediencí, ale také v hustotě těsta, kvásku, v doladěných teplotách apod. Ani za nic nelituji toho, že jsem zaplatil pár korun za kurz, který ovlivní život celé naše rodiny. Náš život a obecně život má nevyčíslitelnou hodnotu. Proto hodnota tohoto kurzu penězi vyjádřit nelze. Ještě jednou moc děkuji.
26.4.2017 10:17
Odpovědět
Celkem 150 záznamů