Vaše názory

Přidat komentář
Tereza Dobrý den, seženu někde, prosím, seznam receptů na chléb, které jsou určeny přímo pro vaši pekárnu? Děkuji za odpověď. Tereza 13.4.2018 14:59
Ota a Petra Reissovi Tato otázka je pro nás jednoduchá, protože nejlepší recepty jsou jen mouka a voda (i kvásek je vlastně mouka a voda). Co se koření týče, to je jen otázka chuti a to si přidává každý dle vůle. A protože sladkosti, mléko a mléčné produkty do těsta na pečení ze zdravotních důvodů nedoporučujeme, pak jde už jen o druhy obilí a to vše je i v naší pekařské knize za 140Kč. Co ale na našich kurzech učíme navíc je to, co pekaři nevědí-jak se připravuje chleba pro děti, pro fyzickou práci nebo pro různé nemoci. To vše jsou ale bonusy pouze na našich kurzech: www.minipekarny.cz 16.4.2018 13:20
Odpovědět
Iveta Hezký den. Mám novou pekárnu a při pečení kváskového pšeničného chleba mi vždy popraská vrchní kůrka a ztvrdne. Jinak chlebík je výborný. Poraďte prosím. S pozdravem Iveta. 24.1.2018 17:15
Ota a Petra Reissovi Dát parní pokličku, snížit teplotu a prodloužit čas.
20.2.2018 22:44
Odpovědět
Radmila Dobrý den. Jsem moc ráda, že jsem se konečně mohla zúčastnit Vašeho kurzu "super" pečení a načerpat tak spoustu zajímavých a přínosných informací. Setkání s Vámi mi bylo krásným vánočním dárečkem. V novém roce Vám přeji hodně, hodně zdraví a pohodových dní. S pozdravem Radmila 17.1.2018 10:14
Ota a Petra Reissovi Tak za takovou chválu velmi děkujeme. 20.2.2018 22:46
Odpovědět
Pepa Musím se Vám pochlubit - kvásek, který jsem si přivezl od vás z kurzu se mi minulý týden zkazil (kyselý, ...), přeci jen ještě nemám ty správné grify v jeho uchovávání - ale v minipekárničce jsem si vyrobil nový - voňavý, lahodný! A následný chleba byl rovněž výborný. Jsem také rád, že jsem, na Vaši radu, přešel od kupované hladké mouky (už chápu, proč jemné mouce říkáte lepidlo) k mouce čerstvě semleté na mlýnku. Přeji hezký den a někdy zase na shledanou. 29.11.2017 10:07
Odpovědět
Helena Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli v nejbližší době plánujete kurz pečení v okolí Ostravy nebo přímo v Ostravě. 27.10.2017 13:35
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za dotaz, ale my jsme rádi, že je ještě možné udělat letos jeden kurz v Plzni. Pokud nedáte dohromady asi 10 lidí, nelitujte cesty, protože nabízíme takové techniky přípravy, jaké jsme ani my neviděli v celé Evropě. Z tohoto hlediska jste vlastně "za rohem"! Ukázka z Dobrého rána: https://youtu.be/_2nLP0URcUc Více na www.minipekarny.cz 30.10.2017 12:41
Odpovědět
Celkem 150 záznamů