Vaše názory

Přidat komentář
Lucie Pořická Dobry den, moc rada bych se zucastnila vaseho kurzu. Chystate nejaky tento rok v Plzni?
Dekuji moc za odpoved Poricka
31.3.2017 00:22
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za zájem a napište na náš mail reiss@tiscali.cz alespoň vaše město, případně nějaké tel. spojení a my Vám zašleme program. 3.4.2017 09:03
Odpovědět
Kristýna Dobrý den, na vaší akci jsem si koupila Vaši kuchařku Pečeme a vaříme s Reissovými. Je úžasná, hodně jsem podle ní dělala, až jsem to znala na zpamněť. Pak přišla ke mě tchýně, půjčila si ji, a teď říká, že ji nemůže najít. Chtěla jsem se zeptat, zda byste mi poslali novou. Děkuji a přeji krásný den. 17.3.2017 09:46
Ota a Petra Reissovi Rádi - zasíláme i s dodatkem nových receptů. 17.3.2017 09:48
Odpovědět
Jirka Dobrý den pane Reiss, moc děkuji za mimořádný kurz v Ostravě, který byl skvělý. Je až neuvěřitelné kolik věcí dokážeme ovlivnit jídlem. Také jsme zjistili, že jsme dělali hodně chyb a to nejen v pořadí ingrediencí, ale také v hustotě těsta, kvásku, v doladěných teplotách apod. Ani za nic nelituji toho, že jsem zaplatil pár korun za kurz, který ovlivní život celé naše rodiny. Náš život a obecně život má nevyčíslitelnou hodnotu. Proto hodnota tohoto kurzu penězi vyjádřit nelze. Ještě jednou moc děkuji.
Jirka
26.2.2017 15:02
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za fantastické hodnocení a je vidět, že kdo chce, přijede se na nějakou naší akci podívat a nikdy ho už žádný problém nepřekvapí. Škoda, že mnozí si stále stěžují, jak je špatné to či ono, aniž by se u nás alespoň jedinkrát přesvědčili. Pak se i triviální chyby v přípravě nejdůležitějších potravin řeší dlouhé roky. Ještě jednou Vám děkujeme, i Jirkovi, který přesně vystihl to, co stále opakujeme. 26.2.2017 15:15
Odpovědět
Miroslav Janda Peču chleba pravidelně každý třetí až čtvrtý den. Na další možnosti, jako například sýr, ještě nebyl čas. 10.2.2017 18:35
Odpovědět
Jaromír Efler Pekárna běží každé 3 dny, normální chléb už nekupujeme. 7.2.2017 08:18
Reiss Díky za chválu, první krok už máte za sebou. Pokud byste se ale chtěli přiučit i novým technologiím v pekařském a kuchařském umění a hlavně ve zdravém životě, pak máte možnost ve Špindlu (víkend 13.-14.5.) nebo jednodenní kurz 6.5. v Plzni. Tam se navíc dozvíte jak např. nedělat bio chleba pro infarkt, ale proti infarktu, jak připravovat pečivo aj potraviny pro děti aby nebyly hyperaktivní a agresívní nebo naopak pro dospělé, aby se naopak nestali dětinští nebo slabí. I to jsou hrubé nedostatky oficiálních škol, které na podobné, žel nebezpečné, techniky zapomínají! 26.4.2017 10:04
Odpovědět
Celkem 149 záznamů