Vaše názory

Přidat komentář
Marcela Dobrý den,pekárnu jsem si pořídila po velkém rozhodování,protože cena je opravdu vyšší než u většiny pekáren.Nelituji,naopak jsem strašně moc nadšená!!! Naprosto splnila i předčila moje očekávání, podle vašich rad jsem si vyrobila vlastní kvásek a chleba ze Sany je luxusní a hlavně zdravý. Fascinuje mě,jak je to snadné! Pekárna je luxusní, můj táta ji obdivoval,jak vnitřek krásně vyrobený nově,ale přitom opravitelně. Pevně věřím,že postupně proniknu do dalších tajů a hlavně možností,které pekárna nabízí.No a kvásek rozdávám na všechny strany.
18.5.2017 21:09
Ota a Petra Reissovi Děkujeme velice za takové hodnocení, ale trošku poopravíme tu vyšší cenu. Podle našeho názoru už by se totiž měla zařadit do kategorie konvektomatů, které stojí několik desítek tisíc! Takže jde o velmi levný přístroj, který nemůžeme nazvat konvektomatem, protože tento název většina lidí nezná. Jinak už dnes svede tolik receptů, že není vyjímkou, že se do průměrné domácnosti kupují i dva kusy. Škoda jen, že lidé málo čtou návody (hlavně jak péci v nerezu) a svádějí pak na výrobek, že je nedokonalý, protože chleba nelze vyklopit. Proto děláme i kurzy, kde je možno naučit se nejen dobré chleby pro "chuť", ale i pro různé nemoci, pro děti, pro odpočinek i fyzickou práci. Ano, i tak dalece jsme pokročili navzdory neslavnému průmyslu. 19.5.2017 09:29
Odpovědět
Jana Zdravím a vyrábím doma všecko, mlýnek a pekárna frčí pořád, i když mám za domem samoobsluhu. 8.5.2017 12:32
Odpovědět
Jana Kováčíková 2 - 3 krát do týdne 1.5.2017 19:40
Odpovědět
Jirka Dobrý den. Moc Vám děkuji za mimořádný kurz v Ostravě, který byl skvělý. Je až neuvěřitelné kolik věcí dokážeme ovlivnit jídlem. Také jsme zjistili, že jsme dělali hodně chyb a to nejen v pořadí ingrediencí, ale také v hustotě těsta, kvásku, v doladěných teplotách apod. Ani za nic nelituji toho, že jsem zaplatil pár korun za kurz, který ovlivní život celé naše rodiny. Náš život a obecně život má nevyčíslitelnou hodnotu. Proto hodnota tohoto kurzu penězi vyjádřit nelze. Ještě jednou moc děkuji.
26.4.2017 10:17
Odpovědět
Silvie Dobrý den, před pár lety jsme koupili vítěze d-testu domácí pekárnu Gorenje cena cca 4.500 tis., jelikož dcera potřebovala bezlepkovou dietu. Po mnoha pokusech jsme toto pečení vzdali(cca 50 neúspěšných pokusů, které stály čas i peníze) a pekárna nám od té doby nevyužitá překáží v kuchyni. Dneska jsem objevila Vaše stránky a na pečení jsem znovu dostala náladu a chuť. Je to opravdu v pekárně???Nabízí Vaše pekárna i možnost parního pečení?? Kterou byste mi doporučil? Nebo je to spíše v receptech a mohu využít i svou zakoupenou pekárnu Gorenje(přesto, že se mi v ní nic nepodařilo upéct).Plánujete nějaké další kurzy v Ostravě?? (zjistila jsem, že jsem právě jeden nedávno propásla).Děkuji za Vaši odpověď. S. 26.4.2017 09:15
Ota Reiss (Podpora) Díky za důvěru. Zcela jistě neuděláte dobrý chleba ani bez dobré pekárny a ani bez kvalitních informací. I my jsme museli před lety, než jsme si vyrobili vlastní pekárničku, všechny standardní pekárny odložit, protože žádná z nich nešla nastavit k našim potřebám a to ani ty, které mají požadované chleby přímo v programu. Naše pekárnička je současně přednastavená a nastavitelná bez omezení. Jen tak se stane pomocníkem a ne přítěží v naší kuchyni a zato ručíme. Těžko si také představit, že byste zavolala při neúspěchu "panu Gorenjemu", že se Vám něco nevede... 26.4.2017 10:32
Ota Reiss (Podpora) Pokud byste se ale chtěla přiučit i novým technologiím v pekařském a kuchařském umění a hlavně ve zdravém životě, pak máte možnost ve Špindlu (víkend 13.-14.5.) nebo jednodenní kurz 6.5. v Plzni. Tam se navíc dozvíte jak např. nedělat bio chleba pro infarkt, ale proti infarktu, jak připravovat pečivo aj potraviny pro děti aby nebyly hyperaktivní a agresívní nebo naopak pro dospělé, aby se naopak nestali dětinští nebo slabí. I to jsou hrubé nedostatky oficiálních škol, které na podobné, žel nebezpečné, techniky zapomínají! O programy si napište.(To, ve kterých městech kurzy budou, nerozhodujeme my, ale náhodní zájemci, kteří si je zařizují. Standardně jsou jinak v Plzni. Také nezapomínejte, že neděláme kurzy na "knedlíky", ale na základní potraviny, které v nejvyšší míře ovlivňují zdraví celé rodiny a nelze proto hodnotit, kam je za podobnými cennými informacemi daleko nebo blízko!) 26.4.2017 10:43
Odpovědět
Celkem 149 záznamů